SOCKLOCK

SockLock, den lille hjælper, der er let at anvende og bekæmper enlige sokker

 

Når du tager sokkerne af, parres de sammen med en SockLock, inden de lægges i vaskekurven. Hvert familiemedlem har sin egen farve på SockLock. Når tøjet skal vaskes, lægges de blot i vaskemaskinen og vil blive sammen til de skal ud og tørre.

Den lille krog på SockLock’en kan bruges til at hænge sokkeparret direkte på tørresnoren, eller blot en sok på hver side af snoren. Den kan også holde til tørretumbleren.

Kender du også ”Sokkemonsteret”?

 

Sokkemonstre findes hos de fleste familier i større eller mindre grad. Det er det lille væsen, der spiser èn sok, aldrig to, når de kommer ind i vaskemaskinen. Resultatet er store mængder af enlige sokker, der ophober sig i skuffer og skabe og længes efter deres mage. For enlige sokker er ikke meget bevendte.

Men sokkemonstret har nu grund til bekymring, for SockLock, som er en lille låsemekanisme-helt, med en krog i toppen,  kommer nu til Danmark og vil sørge for at sokkerne lever lykkeligt sammen parvis, til de er slidt op.

 

SLUT MED ENLIGE SOKKER!

KØB SOCKLOCK I VORES WEBSHOP PÅ www.Powerhoop.dk

Klik HER

Finsk kvalitet 

 

SockLock by Supi er et finsk beskyttet design, som lever op til Innertrak ApS’ krav om høj kvalitet. SockLock produceres i Finland for at sikre, at kvaliteten kan modstå fra 80° i vaskemaskinen ned til -20° frost, som ofte er tilfældet i Finland.

Socklock by Supi findes i 6 farver, så hvert familiemedlem kan få sin egen farve, hvilket også letter sorteringen i den sidste ende.

Farver: Rød, hvid og sort eller grøn, gul og blå. Hver pakke indeholder 15 SockLock fordelt på 3 farver.

Hvordan bruges SockLock?

 

SockLock sættes på sokkerne inden de lægges til vask.

 

Instruktion:

  • Åben SockLock låsemekanismen øverst.

  • Klem, så den åbner nederst, og sæt sokkerne i SockLock.

  • Lås Socklock låsemekanismen øverst og læg sokkerne til vask.

  • Spar tid og penge på sokke-budgettet. Snyd ”Sokkemonsteret”, hold sokkerne samlet med SockLock fra de lægges til vask, til de er rene og tørre og kan lægges i skabet.

Kan hænges direkte fra vaskemaskine til tørresnor vha. den lille krog øverst, eller puttes i tørretumbler.

 

Køb dem i vores webshop på www.powerhoop.dk

Hvordan integreres SockLock i familien

 

En god ide er at have SockLock beholderen stående i nærheden af vaskekurven, således at vanen bliver at man sætter den på når sokkerne lægges til vask. Start så tidligt som muligt med at indarbejde denne vane. ca. 90 % af vores daglige gøremål er vaner og de er svære at bryde, men det kan sagtens lade sig gøre!

 

Små børn

Små børn kan have svært ved at åbne socklock og clipse dem på sokkerne, men jo mindre de er når vanen indarbejdes, des bedre bliver det på den lange bane. Så hjælp dem endelig

 

Lidt større børn +8 år

Lidt større børn synes det er sjovt at deltage i gøremål med forældrene og derfor er det vigtigt at være med og give dem det lille ansvar, om at når de tager sokkerne af, skal de hæftes sammen med SockLock, for så snyder vi sokkemonsteret som ellers spiser den ene sok. Og mor/far sparer tid når de skal hænge sokker op, for de er klar med den lille krog i toppen af SockLock.

 

Teenagere
Her kan man lave en aftale om at hvis der ikke påsættes SockLock inden vask, så får de unge selv lov til at bruge tid på at sorterer og parre sokkerne. Altså er det teenagerens eget ansvar og ikke forældrenes at de sættes sammen.

Det kan sagtens lade sig gøre at integrere denne lille hjælper i hverdagen. Resultatet er der spares tid og ikke mindst at det gør vasketøjet så meget lettere, når man ikke ender med en kæmpe bunke sokker der skal sorteres og parres, og i værste fald ender op med en del enlige sokker som ikke kan bruges uden dens mage.

God fornøjelse.

 

SOCKLOCK, Slut med enlige sokker!

 

Køb dem i vores webshop på www.powerhoop.dk

Teenager integration

© 2015 by FireWeaver's Workshops

Proudly created with Wix.com

  • Facebook Metallic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now